Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:00 - 17:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.01.2022
Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
Jsme příjemce dotací Evropského fondu pro regionální rozvoj. Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnos. Operační program podstat... číst celé
20.01.2022
EKO-KOM
HB pack, s.r.o. a spol. EKO-KOM, a.s. uzavřeli smlouvu o združeném plněnís účinností od 3. 3. 2016 plní své povinnosti zajistit zpětný odběr a využití... číst celé
06.07.2020
Pořízení nové technologie pro výrobu plastových obalových materiálů
V roce 2020 realizuje firma HB pack s.r.o. projekt s názvem „Pořízení nové technologie pro výrobu plastových obalových materiálů“, který je spolufinan... číst celé
Zobrazit všechny novinky

HB pack, s.r.o 

Přední český výrobce obalového materiálu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Copyright: HB pack s.r.o. přední výrobce bublinkových folii ve standardních i zakázkových formátech

 

Identifikační údaje

IČ: 04044908 
DIČ: CZ04044908 
Zemědělská 455,
664 84 Zbraslav

Bankovní spojení

Platba v CZK:  č.ú. 1387697168 / 2700 
Platba v EUR:  č.ú. 1387697176 / 2700
IBAN: CZ6727000000001387697176

Doprava a platba

Osobní odběr: zdarma
Česká pošta: 150 Kč
We-Do: 150 Kč
Ladislav Bodocký
tel: +420 725821119
email:  hbpack@hbpack.cz

Kontakt
Ladislav Bodocký
8:00 - 17:00 hod
HB pack s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz